Flux de stiri


Infracțiuni de braconaj piscicol constatate de polițiștii de frontieră brăileni și gălățeni

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Brăila , respectiv Galați – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au depistat trei brăileni – C.N., A.I. și T.V. și doi gălățeni – S.V. și G.M., cu vârste cuprinse între 15 și 58 de ani, care desfășurau activități de pescuit comercial neautorizat.
C.N., A.I. și T.V. au fost interceptați de polițiștii de frontieră brăileni pe malul stâng al fluviului Dunărea, desfășurând activități de pescuit cu unelte de pescuit tip năpatcă.
De asemenea, polițiștii de frontieră gălățeni i-au depistat, pe fluviul Dunărea, în zona milei marine 79, pe S.V. și G.M. în timp ce desfășurau activități de pescuit dintr-o barcă din tablă cu motor atașat, folosind o plasă de pescuit tip monofilament.
Colegii noştri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit, pescuit comercial în habitatele piscicole naturale în perioada de prohibiție, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial şi deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.
Ambarcațiunea, motorul atașat și uneltele de pescuit, în valoare de 5.900 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri