Flux de stiri


Documente false, descoperite la controlul de frontieră

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, la controlul de frontieră a fost descoperită ascunsă în autoturismul cetățeanului R. Moldova, S.I., o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe care era imprimată fotografia altei persoane.
De asemenea, a fost descoperită în portofelul lui P.C. o carte de identitate cu însemnele autorităţilor bulgare pe care era imprimată fotografia altei persoane.
Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentele în cauză sunt false.
Cu privire la cele constatate, S.I. a declarat că documentul de identitate aparține unui prieten, care probabil l-a pierdut în autoturismul său, iar P.C. a declarat că a fost rugat de un conațional să-i ducă unei persoane din Germania acea carte de identitate.
În cazul cetățeanului român A.I., polițiștii de frontieră au constatat că acesta a prezentat la controlul de frontieră, pentru autoturismul pe care îl conducea, un talon care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice, dar nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unui document autentic.
Bărbatul a declarat că în schimbul sumei de 130 de euro, o persoană s-a ocupat de obținerea talonului care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice pentru autoturismul în cauză.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri