Flux de stiri


Activități ale Centrului Europe direct Botoșani pentru marcarea Zilei Europei 2019 Luna mai –  luna alegerilor europarlamentare

In perioada  8  –  11 mai 2019  Centrul Europe Direct Botoșani este implicat în desfășurarea mai multor activități dedicate Zilei Europei și alegerilor europarlamentare de la 26 mai.

Astfel mâine, începând de la orele 13:00,  la liceul ”Demostene Botez” din Trușești, va avea loc o activitate  tip dezbatere cu un grup de tineri liceeni coordonați de doamna profesoară  Anca Melinte.

Joi, 9 Mai, Centrul Europe Direct se va implica în  programul de activități desfășurat de  Instituția Prefectului Botoșani, începând de la orele 10:00.

Va fi vernisată o expoziție cu titlul ”Hoinar în Europa” , organizată  în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Botoșani,  la care participă atât elevi de la școala gazdă cât și de la alte instituții de învățământ din județ și din țară.

In continuare,  la Liceul cu Program Sportiv Botoșani, va avea loc finala concursului de simulare a alegerilor europarlamentare,organizată de către un grup de profesori și tineri. Participanți – circa 400 de elevi implicați în diverse activități timp de o săptămână.

Pregătim de asemenea o donație de carte franceză pentru Seara franceză de la biblioteca județeană Mihai Eminescu Botoșani de vineri, 10 mai, orele 19:00, la care am fost invitați.

Sâmbătă, 11 mai, orele 10:00, în parcul Mihai Eminescu se anunță un mare cros dedicat Zilei Europei și alegerilor europarlamentare. Inițiatorii manifestării sportive sunt, de  asemenea, profesorii și tinerii de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani iar invitați toți doritorii de mișcare din Botoșani. (Se prevede îmbunătățire a vremii).

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri