Flux de stiri


Avertisment de la meteorologi. Zile calde, urmate de un val de aer polar

Vremea se încălzește în weekend, dar rămâne instabilă. De luni, începe o perioadă de răcire accentuată. Meteorologii vorbesc despre un val de aer polar.

Sâmbătă, vremea va fi caldă în sud şi în sud-est şi în general normală sub aspect termic în restul teritoriului. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice în nordul şi nord-estul ţării şi în zonele de deal şi munte.

Izolat vor fi condiţii de grindină şi cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia.

Duminică, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de apă vor fi pe arii restrânse mai însemnate, cu precădere în jumătatea vestică a teritoriului.

Izolat va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în regiunile estice, nord-estice și sud-estice, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, cu cele mai mari in Lunca Dunarii.

În capitală vor fi averse, însoțite de descărcări electrice, spre seară. Dimineata, 10-12 grade si temperatura maximă, 22…24 de grade.

Luni, vremea va fi în general instabilă. În cea mai mare parte a țării se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și izolat căderi de grindină. Local și temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime, sub 20 de grade in vestul, nordul si centrul ţării până la 13-14 grade în depresiuni si intre 20 si 25 in restul ţării, la Giurgiu.

În Bucureşti, vremea va fi instabilă. Temporar vor fi averse și descărcări electrice în cursul după-amiezii și al serii. Cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în timpul averselor. Dimineaţa, 12-14 grade si la amiaza, în jur de 24 de grade.

Marți, răcirea continuă. Va fi mai frig în special în vest, în nord-vest, dar și în centru. În București, temperatura maximă va fi de 13-14 grade.                                

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri