Flux de stiri


Infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la doi bărbați, care au săvârșit infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență.

*În data de 01 mai, în jurul orei 15.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe DJ212 pe comunicația Tichilești – Gropeni, un ansamblu rutier format dintr-un tractor marca Class și două remorci, ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Ansamblul de vehicule era condus de brăileanul R.G, în vârstă de 49 de ani.
În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că tractorul și cele două remorci nu sunt înregistrate sau înmatriculate, iar bărbatul nu posedă permis de conducere.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri