Flux de stiri


Bunuri de contrabandă descoperite de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești

În data de 01 mai, în jurul orei 14.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe D.J. 251G, între localităţile de frontieră Corni și Măcișeni – judeţul Galați, un autoturism marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în R. Moldova, condus de cetățeanul din R. Moldova, S.M., în vârstă de 25 de ani.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, descoperindu-se 110 litri de motorină, 22 sticle de 0,5 litri de coniac de proveniență duty-free, 90 de sticle de 0,33 litri de băutură slab alcoolizată de proveniență R. Moldova și țigarete de contrabandă de diverse mărci.
Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile cu intenția de a le transporta în Franța, pentru a le comercializa.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor, a întregii cantități de bunuri, în valoare totală de 1.813 de lei.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri