Flux de stiri


La 25 de ani este șefă de promoție la facultate și s-a logodit cu un profesor de 71 de ani! „M-a cucerit cu inteligența și pasiunea lui”

O tânără în vârstă de 25 de ani, șefă de promoție la Universitatea Princeton, s-a logodit cu un fost profesor al ei și „mentor iubit”, în vârstă de 71 de ani. Cameron Platt tocmai și-a terminat masteratul la Universitatea Oxford și își oficializează relația cu fostul ei profesor pe facebook. Lee Clark Mitchell, care va împlini 72 de ani în luna iunie, era președintele departamentului de engleză al Universității Princeton, când Cameron Platt i-a fost studentă, în urmă cu cinci ani.

„M-a cucerit cu inteligența, sensibilitatea și pasiunea lui. Cursurile lui mi-au schimbat pentru totdeauna modul de gândire. Până când am absolvit, el mi-a devenit un mentor drag și devotat”, a scris tânăra de 25 de ani pe internet.
„Până la urmă, ne-a devenit imposibil să negăm că ne simțim făcuți unul pentru altul. Acum nu ne dorim altă viață decât cea pe care ne-o facem împreună”, a mai scris tânăra.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri