Flux de stiri


Urmează zile cu temperaturi de până la 28 de grade, maxime ceva mai scăzute în regiunea Moldovei

Veștile meteorologilor sunt bune în privința creșterii temperaturilor, joi anunțându-se chiar și 28 de grade. Totuși, o masa de aer încărcată cu particule de praf din Sahara va afecta țara noastră, în zilele următoare. Meteorologii anunță ca norul de praf saharian ajunge astăzi în România. Prezenta acestuia va putea fi observata mai ales la munte și în regiunile vestice, nord vestice.

Ziua de miercuri vine și cu soare, și cu ploi. Meteorologii anunță 19 de grade în Moldova, 22 în Maramureș, 25 în Crișana, 23 în Transilvania, 25 in Banat, 21 în Oltenia, 21 în Muntenia și 18 grade în Dobrogea.

Mâine va fi o zi însorită în toata țara. Se anunță 22 de grade în Moldova, 26 în Maramureș, 28 în Crișana, 28 în Transilvania, 28 în Banat, 24 în Oltenia, 23 în Muntenia și 19 grade în Dobrogea.

În județul Botoșani, astăzi, cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat, iar pe spații restrânse va ploua. Vântul va prezenta intensificări din sud-est, rafalele putând atinge și depăsi viteze de 40-50 km/h. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 17 grade, iar minimele vor coborî până spre 6 grade.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri