Flux de stiri


Alex Coteț de la trupa Sector 7 în dialog cu tinerii!

În perioada 16 -19 aprilie 2019, Radu Căjvăneanu, coordonatorul Centrului Europe Direct Botoșani, a participat la sesiunea de instruire a rețelei Europe Direct România care a a avut loc la Hotel Continental Timișoara.

Trainingul a fost organizat de către Reprezentanța Comisiei Europene în România, cu sprijinul Centrului Europe Direct Timișoara. Tematica instruirii a fost ”Drumul spre Sibiu și după -provocări europene 2019” iar trainer  – dl Ovidiu Nahoi redactor șef la Radio France International.

Programul a inclus, de asemenea, o vizită la Memorialul Revoluției de la Timișoara, discuții pe tema inițiativei cetățenești europene, participarea la evenimentele interactive: ”What’s UP EU” precum și  ”European Citizens inițiative”.

Conferința interactivă „What’s up, EU?” a fost deschisă de Angela Cristea, șeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România. 

Unul dintre cei mai apreciați și chestionați invitați a fost Alex Coteț, de la trupa Sector 7. Cunoscutul influencer a pus în discuție rolul influencerilor/ al formatorilor de opinie în raportarea societății la teme majore europene, cum sunt alegerile europarlamentare sau viitorul Europei.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri