Flux de stiri


Contrabandă cu ţigări oprită la malul râului Prut

Polițiștii de frontieră ieşeni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 44.000 de ţigarete de contrabandă în valoare de peste 20.900 de lei.
În timpul misiunii, pe direcţia localităţii de frontieră Bivolari, judeţul Iaşi, poliţiştii de frontieră au observat un fascicul luminos dinspre frontieră către interiorul teritoriului naţional, iar echipajul ajuns de îndată în zonă a descoperit abandonate, pe malul râului Prut, trei colete cu ţigări învelite în folie neagră. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 44.000 de ţigarete (2.200 pachete).
Ţigările, în valoare de 20.900 lei, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri