Flux de stiri


Mercedes furat din Norvegia descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat un autoturism marca Mercedes Benz furat din Norvegia.

În data de 28 noiembrie, poliţiştii de frontieră l-au identificat şi oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Galaţi, pe gălăţeanul Petru L., în vârstă de 30 de ani, despre care deţineau informaţii că achiziţiona mijloace de transport de pe teritoriul Norvegiei, fără a le plăti integral contravaloarea, după care le aducea în România. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Bulgaria. În urma verificărilor în bazele de date, lucrătorii noştri au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind furat din Norvegia, în acest sens fiind emisă o alertă de către autorităţile norvegiene.

La cercetări s-a stabilit că şi tatăl său, Maricel L., în vârstă de 52 ani, este cercetat de poliţiştii de frontieră gălăţeni pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, după ce în data de 27 noiembrie, a fost depistat la volanul unui autoturism marca Toyota Prius Plus, ce a fost declarat furat tot din Norvegia.

În legătură cu cele constatate, conducătorul auto a declarat că a cumpărat ambele autoturisme din Norvegia şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acestea figurau ca fiind furate.În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.Autoturismul marca Mercedes, în valoare de 113.450 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri