Flux de stiri


Numărul poliţiştilor de frontieră suplimentat pentru perioanda minivacanţei de 1 Decembrie

Având în vedere faptul că în perioada 30.11- 04.12.2016,  va începe minivacanţa de 1 Decembrie, se preconizează  o creştere a valorilor de trafic atât pe sensul de ieşire din ţară cât şi pe cel de intrare, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a luat măsuri pentru asigurarea unui control operativ şi fluent în toate punctele de trecere de la frontiera de est.

Pentru a evita aglomerările, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a dispus măsuri de suplimentare a personalului care desfăşoară activităţi în punctele de trecere,  la controlul documentelor de călătorie.

Va fi folosită la maxim capacitatea punctelor de trecere a frontierei şi în cele mai aglomerate, în funcţie de trafic și infrastructură, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare/ieşire şi echipamentele folosite pentru verificarea documentelor.

În această perioadă, peste 765 de poliţişti de frontieră desfăşoară, zilnic, activităţi de supraveghere şi control a frontierei de stat.

Poliţia de Frontieră a pus la dispoziţia participanţilor la traficul transfrontalier numărul de telefon 021.9590 unde pot semnala diferite aspecte despre modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, sesizările fiind preluate de către poliţiştii de frontieră care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri