Flux de stiri


Peste 4.000 de ţigarete descoperite în roata de rezervă a unui autoturism, cu ajutorul câinelui poliţist Omu

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu inspectori vamali au descoperit, cu ajutorul câinelui poliţist Omu, 4.400 de ţigarete ascunse în roata de rezervă a unui autoturism, condus de un bărbat cu dublă cetăţenie.  

 

Astăzi, în jurul orei 05.40 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Audi, Vladimir B., în vârstă de 35 ani, cu dublă cetăţenie româno-moldovenească.

Pe timpul controlului, câinele poliţist Omu, specializat în detectarea tutunului, a simţit prezenţa mirosului specific semnalând acest fapt poliţistului de frontieră.

Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în roata de rezervă a autoturismului, 4.400 de ţigarete marca Ashima fără timbru de acciză.

Conform prevederilor legale lucrătorii vamali au procedat la reţinerea ţigaretelor, în valoare de 2.640 lei în vederea confiscării, iar Vladimir B. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri