Flux de stiri


Tragedie la Flămânzi

Un copil de 3 ani, din satul Poiana, oraşul Flămânzi, şi-a pierdut viaţa, astăzi dimineaţa, într-un incendiu care a cuprins casa parintească. În momentul izbucnirii incendiului, copilul era singur în locuinţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 09.20. La faţa locului s-au deplasat atât pompierii militari, cu două autospeciale cu apa şi spumă şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă, cât şi pompierii voluntari, cu o autospecială cu apă şi spuma. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră, existând pericolul de propagare a flăcărilor la celelalte încăperi. Întrucât existau informaţii că baieţelul este în locuinţă, pompierii au început cautarea victimei, concomitent cu acţiunea de stingere.

Din nefericire, copilul a fost găsit carbonizat. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit electric generat de un televizor lăsat sub tensiune nesupravegheat.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri