Flux de stiri


Cărţi pentru o bună sănătate fizică şi psihică

SUPERGENELE

Autori: Dr. Deepak Chopra & Dr. Rudolph E. Tanzi
Traducere din engleză de Constantin Dumitru-Palcus
Colecţia: Trebuie să ştii
Nr. de pagini: 352
Preţ: 35.00 lei

Editura Lifestyle Publishing

Descătuşează puterea uluitoare a ADN-ului pentru o sănătate şi o stare de bine optime

„O lectură esenţială pentru toţi cei interesaţi să-şi activeze genele sănătăţii, fericirii şi longevităţii!” – Dr. Mark Hyman, autorul cărţii The Blood Sugar Solution

Autorii bestsellerului Supercreierul prezintă o nouă şi îndrăzneaţă înţelegere a genelor umane şi a modului în care modificări simple ale stilului de viaţă ne pot schimba sănătatea generală. Saltul către „starea de bine radicală” este o promisiune ce aşteaptă să fie împlinită.

Vreme de decenii, s-a crezut că genele ne determină destinul biologic. Acum, noua genetică ne învaţă că genele sunt dinamice şi răspund la tot ceea ce gândim, spunem şi facem. Dintr-odată, au devenit aliaţii noştri cei mai puternici în încercarea de înnoire personală. Putem optimiza comportamentul şi expresia genelor, pentru a ajunge la o stare de sănătate şi împlinire la care nici nu visam cu puţin timp în urmă. Impactul asupra prevenirii bolilor, imunităţii, îmbătrânirii şi bolilor cronice este fără precedent.

Dr. Deepak Chopra este cunoscut în lumea întreagă pentru munca sa de pionierat în medicina integrativă şi transformare personală. A publicat peste 80 de cărţi traduse în mai bine de 43 de limbi, multe dintre ele ajungând pe lista de bestselleruri New York Times.

Dr. Rudolph E. Tanzi este profesor Joseph P. şi Rose F. Kennedy” de neurologie la Universitatea Harvard şi director la Unitatea de Cercetări pentru Genetică şi Îmbătrânire de la Spitalul General Massachusetts. Pentru studiile inovatoare legate de boala Alzheimer a primit un prestigios Premiu Smithsonian.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri