Flux de stiri


Documente false depistate la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări privind prezentarea de documente false la controlul de frontieră de către doi bărbaţi de diferite cetăţenii.

 

* În data de 18 mai a.c., în jurul orei 15.00, în P.T.F.Albiţa/ I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Mihail C., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 30 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova.

* Câteva ore mai târziu, în acelaşi punct de trcere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul bulgar Dinev Z., în vârstă de 51 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării auto tip carte verde prezentată la controlul de frontieră de către Mihail C. şi a permisului de conducere prezentat de Dinev Z., lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că cele două documente nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri