Flux de stiri


Săptămână fără incendii în gospodăriile şi casele botoşănenilor

Săptămâna trecută poate fi declarată una fără incendii în gospodăriile şi casele botoşănenilor. În perioada 16 – 22 mai, pe raza judeţului Botoşani s-au înregistrat doar două incendii care au cuprins o ghenă de gunoi din municipiul Botoşani şi un autoturism pe raza comunei Cristeşti. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul evenimentelor cu foc a scăzut semnificativ, de la 14 la două.

  Aceasta este o dovadă că botoşănenii au acordat mai multă atenţie sfaturilor primite de la pompieri pe timpul acţiunilor de informare preventivă derulate în cadrul campaniilor  naţionale F.O.C.– Flăcările Omoară Copii”, “R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale!”, “Vreau să fiu voluntar!” şi „Nu tremur la cutremur”.

  Având în vedere faptul că în anul 2015, 346 din cele 426 incendii s-au produs la locuinţe şi gospodării cetăţeneşti de pe raza judeţului, I.S.U. Botoşani recomandă populaţiei să respecte, în continuare, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri