Flux de stiri


Peste 180 de misiuni ale pompierilor botoşăneni, în ultima săptămână

Săptămâna trecută, pompierii botoşăneni au avut 183 de misiuni, în medie 26 pe zi.  Este vorba de cinci incendii, 14 alte intervenţii (transport apă, transport persoane, deblocare uşi, degajare elemente de construcţie, asanare fântâni), o misiune pentru salvarea unei persoane dintr-o groapă adâncă de cca. trei metri, o intervenţie pentru înlăturarea pericolului de incendiu în cazul unui accident rutier, o misiune pentru salvarea unui animal dintr-un mediu ostil vieţii, o misiune pentru asigurarea măsurilor p.s.i. pe timpul aterizării/decolării elicopterului SMURD, 115 intervenţii pentru acordarea primului ajutor medical, patru misiuni de asigurare a măsurilor p.s.i. pe timpul desfăşurării unor evenimente cu public numeros şi  40 de activităţi de recunoaştere în teren şi acţiuni de educare preventivă în domeniul situaţiilor de urgenţă la lăcaşele de cult şi unităţi de învăţământ.

Într-o situaţie, riscul generării unui eveniment grav a fost înlăturat până la sosirea echipajelor inspectoratului de către membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă.

Pe timpul intervenţiilor au fost salvate/asistate 121 persoane. Totodată, au fost salvate bunuri materiale în valoare de peste 3.570.000 lei.

În urma situaţiilor de urgenţă, o persoană a decedat şi s-au înregistrat pagube materiale în valoare de aproximativ 24.500 lei.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri