Flux de stiri


Miss EuropeTIN, Botoșani, 2016

Ieri după amiază botoșănenii au fost prezenți în număr mare la spectacolul concurs “Miss EuropeTIN” 2016, aflat la a doua editie, prilejuit de Ziua Europei – 9 Mai și Ziua Națională a Tineretului .
Potrivit comunicatului oficial, evenimentul a fost organizat de Club “MODAS Studio” și găzduit de Centrul comercial Uvertura Mall – Botoșani, cu sprijinul și implicarea partenerilor cu tradiție , Centrul Europe DIRECT Botoșani prin dl. Radu Cajvaneanu și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret – Botoșani prin dl. Radu Humelnicu. 
Au participat trupe de tineri dansatori ai Clubului și scolii de dans G-POWER, alți interpreți.
Defilarea celor 9 concurente – un număr simbolic – în ținută de zi, ținută sport și ținută de seară a declanșat ropote de aplauze și aclamații de încurajare în rândul publicului spectator. Manifestarea, a fost completată cu numere artistice de muzică și dans. 
Un moment deosebit a fost acela în care fiecare concurentă, în ținuta corespunzătoare, a reprezentat o țară europeană, în limba română dar și în limba țării respective.
În final juriul a stabilit câștigătoarele: locul I – Răileanu Andreea Liliana, locul II – Ungurenașu Mariana, locul III – Bulboacă Teodora.
Prin intermediul acestui proiect, organizatorii au dorit sa participe activ la dezvoltarea și educarea în spirit european al tinerilor, sa accentueze maniera în care interculturalitatea și educația nonformala au efecte pozitive asupra durabilității vieții și comunității locale.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri