Flux de stiri


Un nou eveniment inedit Club “MODAS Studio”

Vino la Concursul de frumusete Miss “EuropeTIN”2016 – Club “MODAS Studio” al tinerelor Europene, spectacolul care a incantat ochii tinerilor si sustinatorilor de la prima editie din 2015 si pana astazi! Vino sa-ti sustii din public prietenele sau colegle care vor profita de ocazia de a-si reprezenta cu mandrie orasul intr-o competitie cu o nota de eleganta si frumusete Europeana!Europe-Tin

In cadrul acestui eveniment veti putea asista la un spectacol si concurs cu o ceregrafie deosebita pus in sceana de Club “MODAS Studio” unde pe langa fetele care ne vor incanta prin tinuta, frumusete si atitudine, ne-am gandit ca ar fi momentul potrivit pentru a delecta publicul si cu cateva momente artistice interpretate de tineri artisti din Botosani.

 

Va asteptam in numar mare pentru a lua parte la spectacolul concurs care poarta numele de “Miss EuropeTIN” 2016, aflat la a doua editie, prilejuit de Ziua Europei in data de 9 Mai si a Zilei Nationale a Tineretului din data de 2 Mai.

Evenimentul este organizat de Club “MODAS Studio” in parteneriat si gazduit de Centrul comercial Uvertura Mall – Botosani in data de 08 Mai 2016, la ora 16 – etaj 4 cu sprijinul si implicarea patenerilor cu traditie al acestui eveniment, Centrul Europe DIRECT Botosani prin dl. Radu Cajvaneanu si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret – Botosani prin dl. Radu Humelnicu, sustinut si de sponsori Club NEW CHICAGO, Salon PRINCESS STYLE si Floraria GARDENIA din galeria Uvertura Mall, de unde nu lipsesc si trupele de tineri dansatori ai Clubului si scolii de dans G-POWER.

Avem si contributia unor sponsori importanti din oras si numai, Centrul Wellness-HERBALIFE si Studioul Foto HEVRA CRISS PHOTOGRAFY.

 

Prin intermediul acestui proiect, Club “MODAS Studio” doreşte să participe activ la dezvoltarea si educarea in spirit european al tinerilor, să accentueze maniera în care interculturalitatea şi educaţia nonformală au efecte pozitive asupra durabilităţii vieţii si comunitatii locale.

 

Detalii despre eveniment puteti gasi si pe facebook:

https://www.facebook.com/pages/Club-MODAS/447938991959730

https://www.facebook.com/CLUB.MODAS.5?ref=tn_tnmn

 

Coordonare eveniment: Tel. 0752 500 130,  E-mail. ClubModas@yahoo.ro

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri