Flux de stiri


Câștigă o vizită la Bruxelles !

Uniunea Europeana a lansat o provocare pentru toti cei care vor sa vada cum arata in comunitatea lor, proiectele finantate din fonduri europene.

Europe in My Region este o campanie de comunicare ce permite participanților participare activă la tot ce ține de UE pentru a transmite mai departe.

 Inițiatorii au structurat campania pe 4 secțiuni:
  1. Zilele proiectelor deschise în UE;
  2. Căutătorii de comori, joc online cu premii;
  3. Concurs de fotografie;
  4. Concurs pentru bloggeri
 Zilele proiectelor deschise in UE reunește peste 20 de țări, care-și vor prezenta, pe tot parcursul lunii mai, proiecte importante, finanțate din bani europeni. În România, ministrul Fondurilor Europene va veni într-un parc din București pentru a oferi toate informațiile celor interesați.
Căutătorii de comori pot participa la un test online care-i va purta prin toată Europa, ca să găsească indicii ascunse. La capatul drumului, îi așteaptă o excursie într-o capitală europeană.
 Europe In My Region include și două concursuri tentante. Amatori sau profesioniști, fotografii pot câștiga un curs cu un profesionist în domeniu și un sejur la Bruxelles, dacă trimit o poză cu un proiect cofinanțat de UE, în care să se vadă clar dovada finanțării, de pildă, plăcuța.
 Informații suplimentare legate de concursul de fotografie care se va desfășura în perioada 2 mai – 28 august, găsiți pe pagina de Facebook a Comisiei Europene.
Bloggerii pot participa la concursul de fotografie, dar pot să și scrie despre proiecte locale care au adus beneficii în comunitățile lor. Toate postările selectate, vor fi traduse și republicate pe un blog dedicat. Un juriu va selecta trei autori care vor fi invitați la Bruxelles, la European Week of Regions&Cities.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri