Flux de stiri


Ţigări nedeclarate depistate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul  P.T.F. Sculeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit aproximativ 13.160 ţigarete de provenienţă R. Moldova, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în pereţii laterali ai mijlocului de transport pe care îl conducea, în locuri special amenajate.

 În data de 31 martie a.c., în jurul orei 12.20, la P.T.F.  Sculeni – I.T.P.F. Iaşi,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român M. Veaceslav, în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Braşov, conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Bulgaria.

În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit. În urma acestuia, echipa a descoperit în două locuri special amenajate în pereţi laterali prin îndepartarea geamurilor originale şi montarea altor geamuri negre-fumurii pe exterior, iar în interior prin placare cu OSB acoperit cu tapiţerie auto, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 13.160 ţigarete, marca “Winston” cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor, în valoare de aproximativ 6.154  lei, şi a mijlocului de transport, în valoare de aproximativ 3.200 lei, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 7.500 lei.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri