Flux de stiri


Adăpost de animale incendiat din joacă

Un băiat de 7 ani din satul Cucuteni, comuna Durneşti, a incendiat din joacă  adăpostul de animale din gospodăria unui vecin. Incendiul s-a produs miercuri, în jurul amiezii. Speriat că şi-ar putea pierde întreaga agoniseală, proprietarul a solicitat sprijinul pompierilor. Apelul de ajutor a fost înregistrat la ora 14.25. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea adăpostul de animale, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la alte construcţii din gospodărie. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit zece pompieri militari şi voluntari, mai bine de o oră. Pagubele au fost estimate la cca. 2.500 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 30.000 lei.

Anul trecut, 28 din cele 426 de incendii produse anul trecut pe raza judeţului Botoşani au fost generate de jocul copiilor cu focul.

I.S.U. Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri