Flux de stiri


Păgubită de foc

O femeie de 86 de ani, din comuna Leorda, a rămas fără o parte din agoniseala de-o viaţă în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de 21 spre 22 aprilie, în locuinţa sa. Când s-a produs evenimentul, bătrâna dormea într-o anexă din gospodărie. Flăcările au fost observate, într-un târziu, de vecinii acesteia care au chemat în ajutor pompierii. 

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din cele trei încăperi ale locuinţei, existând pericolul de extindere a flăcărilor la acoperiş, dar şi la alte anexe din gospodărie.

            Când şi-a văzut munca de-o viaţă cuprinsă de flăcări, bătrâna a suferit un atac de panică, primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor, au intervenit 14 pompieri militari şi voluntari, mai bine de o oră. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui aparat electrocasnic lăsat sub tensiune. Incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere.

 Pentru înlăturarea pericolului de incendiu din locuinţe, pompierii recomandă:

         nu lăsaţi nesupravegheate aparate electrice sub tensiune, cum sunt: fier de călcat, reşou, radiator şi altele asemenea;

          instalaţi şi utilizaţi aparatura electrocasnică respectând cu stricteţe indicaţiile producătorului ce sunt menţionate în prospectul produsului;

         verificaţi periodic cordoanele de legătură  ale aparatelor electrice şi luaţi măsuri pentru înlocuirea  acestora atunci când sunt uzate.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri