Flux de stiri


Neglijență explozivă

Un bărbat din satul Strahotin, comuna Dângeni, şi-a incendiat locuinţă după ce a  verificat etanşeitatea racordurilor unei butelii abia montate cu un chibrit aprins. Gazul acumulat în încăpere a explodat. Explozia a fost urmată de incendiu.

S-a întâmplat luni seară.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină puţin după ora 19.00. La faţa locului s-au deplasat atât pompierii militari, cât şi voluntarii din comună. Primii care au ajuns la faţa locului au fost pompierii voluntari. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Au ars: obiecte de mobilier şi de uz casnic, mese, scaune, covoare, un frigider şi s-au degradat aragazul, ferestrele şi acoperişul. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 15.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Pentru înlăturarea pericolului de explozie sau incendiu din locuinţele botoşănenilor, specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă respectarea normelor de siguranță și protecție.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri