Flux de stiri


Câștigă o tablă interactivă pentru școala ta sau participarea la o tabără pentru tine!

„Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România, concurs aflat deja la a patra ediție. Perioada de desfășurare a competiției este 18 Aprilie – 27 Mai.

Până acum s-au înscris 99 de școli din 29 de județe.

Școlile din Județul Botoșani care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă oferită de partenerul proiectului, Continental, se mai pot înscrie până Luni- 11 Aprilie– detalii despre procedura de înscriere pe http://ecostuff.ro/scoala-zero-waste/

Cei mai implicați elevi vor putea câștiga participarea la o Tabără de Educție Ecologică organizată în luna August la Timișoara, dar și multe alte premii. În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2016 vor primi câte o tabletă.

Și în acest an accentul va fi pus pe componenta educațională, elevii fiind încurajați să organizeze și să participe la cât mai multe activități din lista propusă de organizatori. Fiecare activitate realizată aduce un anumit număr de puncte.

Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestorași indiferent de județ  să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.

Pentru mai multe informații: Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro, Site: http://www.ecostuff.ro

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri