Flux de stiri


Autoturism căutat de autorităţile din Spania, descoperit la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul/Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni4 au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca Toyota RAV4 ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Spania.

În ziua de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, A.A., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, care conducea un  autoturism marca Toyota Auris, înmatriculat în Elveţia.

 Existând suspiciuni cu privire la situaţia jurudică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia la data de 22.10.2013.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în data de  15.01.2020, din Elveţia, plătind suma de 5.500 euro şi că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de  25.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri