Flux de stiri


Autoturism Toyota Auris, furat din Italia, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Toyota Auris, care figurează în bazele dedate ca fiind furat din Italia.

În ziua de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere aFrontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, A.A., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, care conducea un autoturismmarca Toyota Auris, înmatriculat în Elveţia.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia jurudică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care auconstatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia la data de 22.10.2013.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că achiziţionatautoturismul în data de 15.01.2020, din Elveţia, plătind suma de 5.500 euro şi că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este furat sauimplicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 25.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri