Flux de stiri


Agresorul din lift SCAPĂ de arest, ce măsură a dispus instanța

În cazul tânărului de 29 de ani, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În această perioadă, tânărul de 29 de ani trebuie să respecte obligațiile impuse de măsura controlului judiciar, în caz contrar aceasta se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Polițiștii îi vor monitoriza activitatea și vor verifica periodic respectarea obligațiilor legale de către acesta.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca in funcție de rezultatul acestora să fie propusă o soluție procedurală.

Amintim că, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 29 de ani din municipiul Botoșani, ce a fost cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.

Din probatoriul administrat s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi urmărit o femeie de 38 de ani din municipiul Botoșani, până în liftul din scara blocului unde aceasta locuia și ar fi efectuat acte de natura sexuală în fața femeii. După comiterea faptei, tânărul a părăsit imobilul respectiv, plecând in loc necunoscut.

Au fost alertate toate echipajele de ordine publică și rutieră aflate în teren,  iar la nivelul Poliției Municipiului Botoșani s-a constituit echipă operativă, care in urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au stabilit identitatea autorului, acesta fiind depistat la domiciliu.

Tânărul a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Instanța a decis ca tânărul să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri