Flux de stiri


,,ANIVERSAREA” DE JEROEN VAN BERG

Teatrul ,,Mihai Eminescu” Botosani va invita, duminica, 26.01.2020, orele 17.00 si 19.00, la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu Nr. 48 sa vizionati ,,ANIVERSAREA” de JEROEN VAN BERG.

Durata spectacolului: o ora si 10 minute, fara pauza.

Spectacolul are o regie specială: intrarea în sală se face cu 10 minute înainte de începerea spectacolului, spectatorii au locuri pe gradene în scenă, iar numărul locurilor este 60.

Dialog cu Erik Simsensohn, regizorul spectacolului:
– ,,Aniversarea” este un text olandez contemporan, dramaturgul fiind regizor „la baza”, profesor de regie si dramaturg de succes. Povestea este extrem de dura, foarte vie, foarte actuala. Textul „vorbeste” pe limba noastra, limba de astazi…este o poveste de viata puternica si cred ca multi spectatori se vor regasi- fie in unul din cele cinci personaje, fie in cunostinte, prieteni care trec acum sau au trecut de putin timp prin situatii precum cele din spectacol.

E o poveste care va emotiona su siguranta, este o comedie „dark”, sau, daca vreti, o drama cu momente comice.
Se vorbeste in spectacol despre o familie complet disfunctionala, care traieste in minciuna, in ipocrizie, traieste acoperita de prefacatorie.
Aniversarea zilei de nastere creaza cadrul destramarii acestei ipocrizii si revelarea adevaratei disfunctionalitati, care, din nefericire, se regaseste si in viata multor familii din jurul nostru.

Pret bilet: 30 de lei; elevi, tudenti, pensionari: 15 lei

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri