Flux de stiri


Autoturism radiat din circulaţie,descoperit în trafic de polițiștii de frontieră din P.T.F. Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova carea fost depistat în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

În ziua de 21 ianuarie a.c, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere aFrontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor decontrol, pe sensul de ieşire din ţară, C.S., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 34 de ani, conducând un autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţile din Germania începând cu data de16.12.2019.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri