Flux de stiri


La volan, fără drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autoturism, deşi permisul său de conducere fusese retras pentru o perioadă de 36 de luni.

În data de 20 ianuarie a.c, în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor decontrol, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul din R. Moldova M.C., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, M.C. nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa. În urma verificărilor specifice efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul deţine permis de conducere, însă la data de 22.05.2017 acesta îi fusese retras pentru o perioadă de 36 de luni.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost retras, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri