Flux de stiri


La volan sub influența băuturilor alcoolice

  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești audepistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deși era în stare de ebrietate.
  • În data de 21 ianuarie a.c., pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Frumușița, județul Galați, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România, condus de gălățeanul M.S., în vârstă de 31de ani. La control, poliţiştii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care M.S. a fost testat cu aparatul etilotest, depolițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați, rezultând o alcoolemiede 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana în cauză a fostcondusă la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Galați, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.
  • În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri