Flux de stiri


Ţigări de contrabandă ascunse în lada de scule, depistate la P.T.F. Stânca

  • Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit 5.000 țigarete de contrabandă în valoare de peste 1.180 lei, pecare un cetăţean moldovean intenţiona să le introducă ilegal în ţară, ascunse în lada de scule a autoturismului.
  • În data de 22 ianuarie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F.Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare înţară, cetăţeanul moldovean T.D., în vârstă de 29 de ani, pasager al unui autoturismmarca Mercedes Benz, înmatriculat în R. Moldova.
  • În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în lada de scule a autoturismului, cantitatea de 5.000 ţigarete de diferite mărci, având provenienţă R. Moldova.
  • Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii în vederea confiscării a ţigărilor în valoare totală de 1.180 lei în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri