Flux de stiri


Motocicletă Harley furată din Italia, depistată la PTF Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un cetăţean moldovean care intenţiona sătranziteze frontiera, având ascunsă în autovehicul o motocicletă declarată furată înItalia.

În data de 22 ianuarie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F.Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, D.L., cetăţeanmoldovean, în vârstă de 29 de ani, şofer al unui microbuz marca Mercedes Benz,înmatriculat în R. Moldova.

Cu ocazia controlului, în microbuz a fost descoperită o motocicletă marca Harley Davidson, parţial asamblată şi fără numere de înmatriculare. Pentru motocicletă, şoferul nu a putut prezenta documente, iar în urma verificărilor în bazele de date, colegii noştri au constatat că aceasta figurează ca furată din Italia,din noiembrie 2018.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat motocicleta contra sumei de 650 euro, fără a avea cunoștință despre faptul că aceasta este furată sau implicată în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinure, iar motocicleta, în valoare de 3.000 de lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri