Flux de stiri


Permis de conducere fals descoperit la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean moldovean, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, despre care există suspiciuni că ar fi fals.

În data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autoturism marca Audi, cetățeanul moldovean B.M., în vârstă de 31 de ani.

Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, existând suspiciuni că ar fi fals.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că permisul de conducere i-a fost suspendat de către autorităţile din Cehia pentru depăşirea vitezei legale şi a procurat documentul prezentat la control în schimbul sumei de 100 de euro, fără a avea cunoştinţă că ar fi fals.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals, uz de fals și de fals privind identitatea.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri