Flux de stiri


Cetăţean român depistat la volan, fără drept de a conduce

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi permisul de conducere îi fusese reţinut de poliţia rutieră.

În data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Pogăneşti, un autoturism marca Fiat Ducato, condus de vasluianul R.P., în vârstă de 25 de ani.
La controlul de frontieră, R.P. nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că i-a fost reţinut de către poliţia rutieră a judeţului Vaslui, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri