Flux de stiri


Asigurare falsă, descoperită de polițiștii de frontieră în P.T.F. Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră, pentru autoturismul la volanul căruia se afla, o asigurare tip “carte verde” falsă.

În data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român, A.R. în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autoturism marca Citroen, înmatriculat în Lituania.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că asigurarea tip “carte verde” nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale uneia autentice.
Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul în luna martie a acestui an şi nu avea cunoștință despre faptul că asigurarea internațională tip “carte verde” nu ar fi autentică.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri