Flux de stiri


5 LECȚII DE VIAȚĂ DE LA SIMONA HALEP

  1. Cunoaste-ti talentul

Fiecare dintre noi este foarte bun la ceva. Nu este niciodata prea tarziu sa iti descoperi talentul si sa incepi sa il exploatezi. Talentul cu care te nasti este cel care te indruma catre scopul vietii tale, catre acele activitati pe care le vei face cu pasiune si bucurie in fiecare zi. Nu te uita la ce e la modă sau la ce spune familia ta. Ci conecteaz-te cu inima ta și află ceea ce îți place cu adevărat.

2.Cultiva-ti talentul în fiecare zi

Învață să treci dincolo de ceea ce îți spune societata că este bine să faci sau de stilul de viață pe care îl au majoritatea oamenilor. Dacă vei continua să mergi la serviciu în timpul săptămânii și să îți petreci timpul liber la mall sau distrandu-te în fel și chip, nu vei avea timp să îți cultivi talentul. Acesta cere implicare și munca zilnică. Te poți gândi că ești prea obosită după serviciu, că ai obligații. Prima obligație este față de tine. În afara de asta, cu cât te vei dedica mai mult pasiunii tale, cu atât vei avea mai multă energie

3.Perseverează

Probabil că nu îți va ieși din prima. Probabil că vei eșua de câteva ori. Însă asta înseamnă că acționezi și înveți. Important este să nu te dai bătută. În cele din urmă, vei reuși să câștigi premiul cel mare sau să ajungi și tu numărul unu. Chiar dacă este nevoie de ani de zile. Marile succese nu se construiesc peste noapte ci perseverând in fiecare zi.

4.Nu te abate de la drum

În jurul tău vor apărea tentații. Dorința de a te simți iubită și acceptată te va face, uneori, să îți dorești să le faci pe plac celorlalți. Să ieși în oraș în loc să exersezi. Poate că vei primi o ofertă extraordinară de job în condițiile în care tu ai decis să îți deschizi propriul business. Nu ceda. Mergi pe drumul tău și Universul te va sprijini.

5.Nu pleca la urechea la ce spun alții

Cei din jur își vor da tot timpul cu părerea. Unii te vor susține necondiționat, alții te vor critica sau vor încerca să te descurajeze, să te facă să vezi lumea prin prisma limitărilor lor. Nu le acorda atenție. Asculta-ți în permanență inima.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri