Flux de stiri


ANCOM valideaza solicitarea de acordare a licentelor pentru retele in tehnologie DECT in 28 de localitati

In urma anuntului ANCOM de demarare a procesului de acordare a licentelor pentru instalarea si exploatarea unor retele publice de comunicatii electronice cu acces pe suport radio, cu statii de baza functionand in tehnologie DECT in banda 1880-1900 MHz, operatorul Telekom Romania Communications a transmis ANCOM o cerere privind continuarea furnizarii de servicii de comunicatii electronice, prin intermediul tehnologiei DECT, pentru 28 de localitati in judetele Galati si Tulcea. Autoritatea a validat optiunile Telekom Romania Communications si a publicat lista finala a localitatilor pe pagina sa de internet, aici. Operatorul obtine astfel extinderea valabilitatii licentelor sale existente in aceste judete.

Avand in vedere ca Telekom Romania Communications SA este singurul operator care si-a exprimat interesul pentru aceasta banda, nu mai este necesara organizarea celei de a doua etape a mecanismului de validare a optiunilor operatorilor, neexistand mai multe cereri pentru aceeasi localitate.

Daca Autoritatea va primi si alte cereri de obtinere a unor drepturi de utilizare in vederea furnizarii de retele publice de comunicatii electronice cu acces pe suport radio in banda DECT, se va relua periodic, in lunile iunie si noiembrie ale fiecarui an, procesul de acordare a drepturilor de utilizare in aceasta banda. ANCOM va anunta, de fiecare data, printr-un comunicat de presa momentul de demarare a procesului amintit mai sus.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri