Flux de stiri


CAMPIONAT DE AIRSOFT LA BOTOȘANI

În perioada 21-23 iunie s-a desfășurat la Agafton a VIII-a ediție a evenimentului național de airsoft „Lupta pentru Codrii de Arama”, organizat de Clubul sportiv „Bad Brothers” in colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Botoșani.

Pasiunea comună a celor 280 de participanți din toate colțurile țării, dar și din Republica Moldova (dorința de aventură, adrenalină, mișcare, socializare, suspans, trăiri intense și distracție), i-a adus împreună în acest weekend la jocul de tip Milsim (simulare militară), cu logistică militară (replici ale armelor reale, uniforme, corturi militare, gherete, bariere).

Participanții au fost împărțiți în două echipe adverse, Armata și Rebelii , conduse de către un lider și cinci căpitani. Jocul a fost de tip woodland, cu misiuni generale, cunoscute înainte de inceperea jocului, dar și misiuni speciale, punctuale, care au fost comunicate mebrilor ambelor echipe în timpul campionatului.

Locul desfășurării competiției a fost pădurea Codrilor de Arama, Agafton, special amenajat pentru buna desfășurare a jocului. Pentru o mai bună coordonare în teren, fiecare participant a primit o hartă cu terenul de joc și punctele de interes, iar bazele de joc au fost luminate și marcate în timp de noapte.

Printre surprizele pregătite de organizatori se numără tombola cu produse de airsoft și concertul formației Sukar Nation, având loc și o festivitate de premiere.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri