Flux de stiri


Eveniment social-educațional-cultural la Ipotești ”Comori din Vatra Satului românesc”

La Memorialul Ipotești –  Centrul Național de Studii ”Mihai Eminescu”, Asociația IHTIS, în parteneriat cu Asociația învățătorilor din județul Botoșani, APC – Europe Direct Botoșani și ”Academia Cățeluș” –  școala de acasă organizează, duminică, 23 iunie 2019,  un eveniment social-educațional-cultural cu titlul  generic ”Comori din Vatra Satului românesc”.

Evenimentul va începe la orele 10:00 cu activități practice organizate de ”Academia cățeluș” – scoala de acasă.  De la orele 11:00 la 13:00 va avea loc o prezentare a platformei e-learning ”Educație necondiționat”   oportunități de învățare de a lungul vieții pentru toți.

Va urma  premierea participanților la un concurs de videoclipuri. De la 13:00 la 13:45 Centrul Europe Direct Botoșani va derula un dialog pe bază de de chestionar privind proiecte europene desfășurate în interesul persoanelor cu dizabilități (realizări și așteptări). De la ora 13:45 la 15:00 va avea loc programul artistic ”Comori din vatra satului românesc” susținut de tineri cu și fără dizabilități. Fiecare solist va prezenta un obiect din zestrea satului, în ținuta scenică sau costumul popular. De la ora 16 va avea loc cu o agapă.

Intervalele orare sunt stabilite cu aproximație, precizează organizatorii.

Proiectul se desfășoară din inițiativa Asociației IHTIS, coordonată de doamna Mihaela Mihăescu.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri