Flux de stiri


Autoturism radiat din circulație de autoritățile bulgare, descoperit în P.T.F. Oancea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Oancea efectuează cercetări cu privire la un cetățean din R. Moldova, care conducea un autoturism radiat din circulaţie de autorităţile din Bulgaria.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere al Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul din R. Moldova, G.G., în vârstă de 22 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare bulgăreşti.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autocamionul marca Man este radiat din circulație de autoritățile din Germania, din data de 10.04.2019.
Cu privire la cele constatate, G. G. a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri