Flux de stiri


Un botoșănean a decedat la vârsta de numai 23 de ani în urma unei bătăi în Centrul Vechi

Un tânăr din Botoșani de aproape 23 de ani a murit, duminică, după ce a fost victima unei agresiuni în Centrul Vechi.

Marius P. a avut o divergență cu un tânăr de 20 de ani, polemica pornind de la o fată. Agresorul de 20 de ani tocmai venise din județul Dolj pentru a se întâlni cu respectiva tânără, însă a ajuns să îl cunoscă și pe Marius. În urma unor discuții despre fată, între cei doi s-a iscat un scandal, iar olteanul, a recurs la un gest necugetat, luând o etajeră din ceramică de la baie și l-a lovit în cap pe tânărul din Botoșani. Lovitura s-a dovedit, ulterior, a fi fatală botoșăneanului.

O ambulanță l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, iar de aici a fost transferat la Iași. Tânărul a fost diagnosticat cu multiple plăgi în regiunea occipitală, un traumatism cranian acut prin agresiune, fractură deschisă cu înfundare regiune parietală dreaptă şi comă de gradul II. Din cauza traumatismelor suferite, nu a putut supraviețui.

Agresorul a dispărut a doua zi după săvârșirea faptei. Ancheta este derulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care, cu ajutorul polițiștilor, speră să îl prindă cât mai curând pe tânărul din Dolj, care va fi îndura consecințele faptei necugetate .

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri