Flux de stiri


Documente false descoperite de polițiștii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări cu privire la trei bărbați, doi cetățeni din R. Moldova și un cetățean român, care au prezentat la controlul de frontieră documente false.

 • La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat la controlul de frontieră, doi cetățeni din R. Moldova G.A. în vârstă de 46, conducând un autoturism marca Mercedes, respectiv T.V., în vârstă 26 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, ambele înmatriculate în Bulgaria.
  Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autoturismele în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acestea nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.
  Cu privire la cele constatate, cei doi bărbați au declarat că nu aveau cunoștință despre faptul că documentele nu ar fi fost autentice.
  În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.
 • În același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetățeanul român F.V., în vârstă de 42 de ani, conducând un autoturism marca Suzuki, înmatriculat în România.
  La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere pentru mai multe categorii de vehicule, cu însemnele autorităților din Slovacia.
  Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat ca acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.
  Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul prezentat la control, de la o școală de șoferi Slovacia.
  În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri