Flux de stiri


Depistat la volan, fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, la volan, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În data de 09 iunie a.c., în jurul orei 23.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari-I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Tabăra, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român A.I., în vârstă de 19 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.
Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.
Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că intenţiona să meargă la pescuit la un iaz din apropiere şi nu a considerat că ar fi o problemă faptul că nu avea permis de conducere.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri