Flux de stiri


Şoriceii adoră caşcavalul

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită duminică, 9 iunie 2019, cu începere de la orele 11:00 şi 12:30 să vizionaţi un spectacol de excepţie în regia lui Aurelian Bălăiţă, spectacol care se joacă în cadrul Programului „Teatrul VASILACHE – Teatrul Tinerilor Actori”, în parteneriat cu Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” Iaşi.

«Spectacolul „Șoriceii adoră cașcavalul” prezintă o poveste pentru toate vârstele, care aduce aminte de Romeo și Julieta: o serie de întâmplări dramatice dar și hazlii, legate de disputa teritorială pentru o fabrică de cașcaval dintre două familii de… șoareci, unii albi, ceilalți gri. Orgoliile complică intriga, mai ales când apare și dragostea, neacceptată de rudele rivale. Finalul aduce armonia prin înțelepciune și triumful iubirii.

Personajele sunt întruchipate prin păpuși pe mână, de mici dimensiuni, mânuite cu ritm și expresivitate de către Alin Albu, Ioana Buta, Daniel Ciobotariu, Măriuca Daminescu, Cristina Negru, Alin Nechita, Anghel Pavel, Bianca Pascaru, Bogdan Spoială şi Arina Vrabie, studenți ai anului II din Facultatea de Teatru a Universității de Arte „George Enescu” din Iași. Prof.univ.dr. Aurelian Bălăiță»

Preţul unui bilet de intrare la spectacol este de 12 lei.
Vă puteţi rezerva locurile doar la numărul de telefon 0756.084.651.

Vă aşteptăm cu drag!

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri