Flux de stiri


Prognoza meteo pentru lunile iunie, iulie și august

Prognoza meteo pentru vara 2019 anunță temperaturi caniculare și furtuni! Lunile iunie, iulie, august 2019 vor aduce zile toride, dar și și averse sub formă furtuni și descărcări electrice! Vremea în următoarele trei luni, în România, va fi caracterizată de episoade de temperaturi ridicate, dar și de dese înnorări și averse.

Prognoza meteo pentru vara 2019 aduce posibilitatea apariției furtunilor cu fulgere este ridicată pe parcursul celor trei luni de vară: iunie, iulie, august. Totuși, cele mai ridicate valori înregistrate sunt în jurul a 31-32 grade C, iar minimele 15-16 grade C.

Luna iunie debutrează cu cer parțial noros și posibilitatea de averse. Temperaturile se vor situa în prima săptămână între 26 -28 grade C, iar cele minime de 15-17 grade C. Către finalul lunii valorile în termometre cresc până la 30 de grade, dar apar și aversele însoțite de furtuni cu fulgere.

Luna iulie este, prin definiție, cea mai călduroasă lună de vară, însă se anunță valori mai scăzute, dar și precipitații, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că vara 2019 nu se anunță una secetoasă, cel puțin din primele date apărute. Așadar, vremea în iulie 2019 aduce temperaturi maxime de 31-32 de grade C, dar și furtuni cu fulgere. Valorile termice vor mai scădea cu cel puțin trei grade C, iar un nou val de ploi își face apariția la sfârșitul lunii.

Prognoza meteo a lunii august indică temperaturi care nu vor depăși 31 de grade C, în timp ce minimele termice ale lunii vor coborî până la 17, respectiv 14 grade C.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri