Flux de stiri


Autoturism cu număr fals de înmatriculare, descoperit în trafic

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pentru control, pe Strada Trei Fântâni, la aproximativ 200 de metri de comunicaţia Iaşi-Albiţa, un autoturism marca BMW 318I, care avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu românesc. Autoturismul era condus de cetăţeanul român A.M., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru mijlocul de transport, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare. În urma acestora, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză nu este înmatriculat sau înregistrat, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta au fost atribuite unui alt autoturism marca Peugeot 207, fiind valabile până la data de 09.01.2019.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a aplicat plăcuţele pe autoturism pentru a realiza câteva fotografii, deoarece intenţiona să îl vândă.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri