Flux de stiri


Confiscări de peste 220.000 lei, într-o acţiune a poliţiştilor de frontieră ieşeni

Polițiști de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit și confiscat, în urma unei ample acțiuni desfășurate în zona de competenţă, 179.740 de ţigări (8.987 pachete) de contrabandă, în valoare de 89.870 de lei.

*În data de 18 aprilie a.c. au fost oprite în trafic şi conduse la sediul ITPF Iaşi un autoturism şi un autocamion cu remorcă, în care se aflau doi cetăţeni români. În urma controlului fizic efectuat asupra autocamionului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în remorca acestuia, cantitatea de 159.740 de ţigări (7.987 pachete), ambalate în saci de polietilenă. Din verificări, s-a stabilit că autoturismul avea rol de antemergător.

*La scurt timp, pe raza localităţii Valea Adâncă, judeţul Iaşi, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic un autoturism marca Ford Fusion, înmatriculat în R. Moldova, în care se aflau trei cetăţeni români, iar în interiorul autoturismului a fost descoperită cantitatea de 20.000 de ţigări (1000 pachete), ambalate în saci de polietilenă.

Totodată, asupra celor cinci persoane a fost descoperită suma de 33.880 lei şi 150 de euro, ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.
Cele cinci persoane implicate în cauză, cu vârste cuprinse între 27 şi 54 de ani, intenţionau să comercializeze ţigările pe piaţa neagră din municipiul Iaşi, în vederea obţinerii de profit.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 89.870 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei autovehicule folosite la transportul acestora, în valoare totală de 135.090 de lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Scrieti un comentariuComentariile care nu au legatura cu subiectul vor fi sterse.
Comentariile care contin injurii, expresii vulgare sau licentioase vor fi sterse.

Ultimele stiri